"Ne mogu to više gledati, treba vas sve rastjerati! Evo vam moja loža za 5 dolara!"
Snoop Dogg je odlučio ponuditi svoju ložu za 5 dolara

Poznati reper ne želi više gledati Lakerse

"Ne mogu to više gledati, treba vas sve rastjerati! Evo vam moja loža za 5 dolara!"

S. Pašalić

Los Angeles Lakersi se dosta muče ove sezone iako je u klub stigao LeBron James.

Od samog starta sezone tim iz Los Angelesa sa svojim igrama dovodi do ludila svoje navijače koji sada moraju razmišljati o tome da li će njihov tim uopšte igrati doigravanje.

Lakersi su druga najtrofejnija ekipa u historiji NBA lige sa 16 osvojenih naslova, ali ove sezone stvari nikako ne idu po planu.

U posljednjih pet utakmica tim iz Los Angelesa je upisao četiri poraza, a zadnji poraz na domaćem parketu od Milwaukee Bucksa je izgleda bio kap koja je prelila čašu za pojedince.

Tako je poznati reper Snoop Dogg nakon novog razočarenja odlučio ponuditi svoju ložu za 5 dolara, jer ne želi više gledati mučenje Lakersa. On je također dodao da LeBron James treba pomoć jer ne može sve sam te da je sezona izgubljena, a da cijeli tim treba rastjerati zajedno s trenerom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi