Kralj ne podnosi poraze: LeBron James osuo paljbu po saigračima i nazvao ih gubitnicima
Kralj James nije navikao na ovakvu situaciju

Lakersi će se do kraja boriti da bi osigurali doigravanje

Kralj ne podnosi poraze: LeBron James osuo paljbu po saigračima i nazvao ih gubitnicima

S. Pašalić

LeBron James je ove sezone odlučio promijeniti sredinu pa je stigao u Los Angeles Lakerse.

James je tako nakon četiri godine u Cleveland Cavaliersima s kojima je i osvojio titulu prvaka stigao u Lakerse u nadi da možda može stići do sličnog uspjeha.

Ipak stvari od početka nisu išle po planu, te se vidjelo da LeBron James nema adekvatnu podršku svojih saigrača i Los Angeles Lakersi će se boriti da osiguraju doigravanje, a trenutno su na 10. mjestu Zapadne Konferencije.

Kralj je pokušavao dobiti bar neko pojačanje koje bi mu olakšalo put ka doigravanju, pa su se tako mnogi igrači dovodili u vezu s klubom iz Los Angelesa od kojih se najviše spominjao Anthony Davis.

LeBron nije navikao na poraze i neuspjehe s obzirom da je četrnaest sezona zaredom igrao doigravanja i trenutna situacija mu se ne sviđa pa je odlučio da prodrma atmosferu tako što će osuti paljbu po saigračima.

"Zadnjih nekoliko godina ovdje su svi jednostavno navikli na poraze. To im je uobičajeno. Meni nije. Meni to nikada neće biti normalno. Ne znaju šta propuštaju jer nikad nisu ni bili u play-offu. Ne znaju ni šta treba napraviti da postanu pobjednici, postoji strah od izlaska iz zone komfora. Problem je što su ovdje zona komfora postali: porazi! Imamo još dvadesetak utakmica... Ne znam, vidjet ćemo šta će biti na kraju", rekao je James.

Vidjet ćemo da li će ovo ostaviti uticaja na saigrače LeBrona Jamesa i hoće li Lakersi uspjeti osigurati doigravanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi