"Ne postoji bolji scenarij nego da te j**e mafija svake sedmice?"
Foto - EPA

Dimitris Giannakopoulos sasvim jasan

"Ne postoji bolji scenarij nego da te j**e mafija svake sedmice?"

M. Šljivak

Prava bura dešava se između najkvalitetnije evropske košarkaške lige (Euroliga) i grčkog velikana Panahtinaikosa.


Atinski tim je najavio da će odustati od učešća u Euroligi i da zaigraju u Ligi prvaka, a danas prvi čovjek Eurolige je nakon toga bio veoma oštar prema grčkom timu.

"Oni dobro znaju da van Eurolige ne postoji neki dobar scenarij za njih. Ukoliko istupe iz lige, ući će neko drugi", rekao je Jordi Bartomeu.

Kontroverzni vlasnik atinskih Zelenih Dimitris Giannakopoulos odmah je uzvratio.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Znači ne postoji bolji scenarij nego da te svake sedmice j**u mafijaši, da te tretiraju s nepoštovanjem u svojim nastupima, da te ucjenjuju kako bi nametnuli svoje diktatorske odluke. Financijske obaveze se ne isplaćuju na vrijeme i nije nam ni rečeno šta će se desiti u budućnosti", napisao je vlasnik Panathinaikosa i dodao je:

"Kako smo mi ti koji donose najviše novca, ja neću da prihvatim takve stvari. Kako je moguće da liga koja traje 20 godina sa svim tim velikim klubovima ne može funancijski da se nosi s novom ligom koja još nema veliki imena?", pita se Giannakopoulos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije