Nebojša Maksimović se vratio u KK Kakanj
Maksimović je navijačima Kaknja ostao u lijepom sjećanju, te se nadaju da će ovaj košarkaš ponovo pružati dobre igre u dresu Kaknja

Pojačanje u Ligi za opstanak

Nebojša Maksimović se vratio u KK Kakanj

D. Kurbegović

Playmaker Nebojša Maksimović poslije sezona provedenih u Vogošći i Gradini vraća se u KK Kakanj u kojem je pružao zapažene partije.

Maksimović je u ovoj sezoni nosio dres Gradine, ali kod trenera Miškovića i Kisića nije dobivao minutažu u odnosu na Otovića.

Nakon odlaska tih trenera i Otovića, Maksimović je igrao kod Mićanovića, a bio je ponajbolji igrač utakmice između Gradine i Mladosti.

Gradina je odustala od Lige za opstanak, a Maksimović je stigao u Kakanj kako bi “zelenim” pomogao u borbi da ostanu u društvu najboljih.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U prvom kolu Lige za opstanak Kakanj će ponovo gostovati ekipi Studenta, gdje će imati priliku da se osveti za nedavni poraz

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi