Nedović se oglasio nakon što ga je Đorđević precrtao: Mnogo sam se puta susretao sa nepravdom

Kalinić i dalje bez komentara

Nedović se oglasio nakon što ga je Đorđević precrtao: Mnogo sam se puta susretao sa nepravdom

Danas je selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević saopštio širi spisak od 18 igrača koji će ići na pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kini.

Mjesta će na kraju biti samo za 12 košarkaša, pa će se spisak skraćivati, a Đorđević je već precrtao neka dobro poznata imena srbijanske košarke.

Tako se na spisku putnika za pripreme nisu našli Nemanja Nedović i Nikola Kalinić, na iznenađenje mnogih.

I dok srbijanska javnost nagađa o razlozima za Đorđevićevu odluku, Kalinić se suzdržava od komentara.

Ipak, Nedović se odlučio oglasiti i to putem Instagrama.

"Razočaran sam, ali ne iznenađen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvijek sam iz svega izlazio jači i pametniji, tako će biti i ovog puta", napisao je Nedović, pa nastavio:

"Krivo mi je, prije svega, što sam za spisak saznao na Twitteru, ali šta je tu je... Bići navijač broj 1 naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikada nije bila veća. Naprijed Srbija. P. S. nedostajćete mi da vas derem sve u Fifi".

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Dok Kalinić i Nedović neće, na pripreme za SP u Kini će sljedeći igrači: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Ognjen Kuzmić.

Inače, reprezentativci Srbije sa pripremama kreću polovinom jula, dok se Svjetsko prvenstvo igra od 31. augusta do 15. septembra. Srbija se nalazi u Grupi D sa reprezentacijama Angole, Filipina i Italije.

Top Komentari

Reprezentativac
Svešto ima veze snama u ovom tekstu je ognjen kuzmič,,naš bosanac,, zaboli me jaje zato što nije pozvo ovu dvojcu,,,.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi