Nemanja Gordić napustio Budućnost, već je poznato gdje nastavlja karijeru
Gordić je postao najbolji asistent u historiji ABA lige

Bh. košarkaš ne ide daleko

Nemanja Gordić napustio Budućnost, već je poznato gdje nastavlja karijeru

S. Pašalić

Nemanja Gordić više nije član Budućnosti iz Podgorice.

Bh. košarkaš je imao ugovor sa crnogorskim klubom i za narednu sezonu, ali je on raskinut. Već su krenule špekulacije gdje bi Gordić mogao nastaviti karijeru.

Prema pisanju nekih srbijanskih medija, iako je postojao i interes Mornara iz Bara, Nemanja Gordić bi trebao postati novi član Partizana iz Beograda.

Gordić je već bio član Partizana u sezoni 2012/2013 kada je ovaj klub osvojio naslov prvaka u ABA ligi i u domaćem prvenstvu.

On je prošle sezone u dresu Budućnosti bilježio 10 poena i 5 asistencija u prosjeku, a postao je i najbolji asistent u historiji ABA lige.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije