Neven Nikolić: Čapljina nas je motivirala najavom da dolazi u Mostar po bodove

Plemići stopostotni

Neven Nikolić: Čapljina nas je motivirala najavom da dolazi u Mostar po bodove

HKK Zrinjski u sjajnoj utakmici porazio je večeras HKK Čapljina sa 74:71.

Treća pobjeda Plemića iz tri neizvjesne završnice i Zrinjski je na savršenih 3-0. 

Trener Neven Nikolić nije krio zadovoljstvo poslije utakmice:

"Znali smo da će biti teško i da će biti na jednu loptu kao u uvijek kao kada igramo s njima. I večeras je bilo tako i pobjeda je otišla na našu stranu. Nismo odigrali specijalno dobru utakmicu ali smo pokazali karakter. Moram priznati da su nas malo i dodatno motivirali izjavama kako dolaze po dva boda u Mostar, no mi smo odbranili domaći teren i čestitao bih svojim momcima" - kazao je trener Mostaraca.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Treća pobjeda iz tri neizvjene završnice, to nije slučajno?

"Nije naravno. Koliko god pripremne utakmice bile rezultatski nebitne ipak se kroz njih gradi pobjednički mentalitet što smo mi nakon sjajnog pripremnog perioda uspjeli prenijeti i u novu sezonu. Uz Sparse smo jedini neporaženi tim i nadam se da će tako biti što dulje" - kazao je Nikolić za SportSport.ba

Top Komentari

Realist
Bravo Nevene sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi