Nigerija bolja od Crne Gore
Nigerija je u jednoj od zadnjih pripremnih utakmica pred SP savladala Crnu Goru

Nigerijci uspjeli preokrenuti rezultat i slaviti

Nigerija bolja od Crne Gore

Reprezentacija Nigerije za koju se do prije nekoliko dana nije ni znalo hoće li uspjeti otputovati u Kinu zbog financijskih problema u tamošnjem savezu danas je u pripremnoj utakmici savladala selekciju Crne Gore rezultatom 89:86.

Prvo poluvrijeme ovog susreta prolazilo je u znaku košarkaša Crne Gore koji su kontrolirali rezultat i igru te su na odmor otišli s osam koševa viška rezultatom 44:36.

U drugom poluvremenu Nigerijci su zaigrali bolju obranu a Jordan Nwora koji je zabio 19 poena i Ike Iroegbu s 18 bili su najzaslužniji za potpuni preokret i slavlje ove afričke selekcije. Ike Diogu dodao je 13 a Ekpe Udoh 11 poena.

Bojan Dubljević s 20 je bio najbolji strijelac i svog tima i cijele utakmice dok je Nikola Vučević dodao 15 poena. Sead Šehović i Aleksa Popović zabili su po 12 koševa. 

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Nikola Ivanović u prvom poluvremenu je zaradio ozljedu gležnja i nije igrao do kraja susreta ali srećom, informacije iz crnogorskog tima govore da se ne radi o teškoj ozljedi i da će ovaj košarkaš za par dana ponovno biti u punom pogonu. 

Top Komentari

Zoilomas
Svi su ocekivali da crnja nacija pobjedi... to se ipak nije desilo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi