"Nije stvar je**nog novca, imam ga dovoljno"

Derrick Rose nije odustao

"Nije stvar je**nog novca, imam ga dovoljno"

E. Škorić

Derrick Rose ipak je odlučio da nastavi s aktivnom košarkom iako se činilo da je došao do kraja.

Rose je zbog još jedne povrede nedavno jednostavno nestao iz Clevelanda i najavio je kraj karijere, ali na kraju je odlučio da unatoč svim tim zdravstvenim problemima pokuša ići naprijed.

Mediji su pisali da ima ugovor s Adidasom vrijedan 80 miliona dolara i da će ga izgubiti ako odustane od košarke, ali playmaker Cavsa tvrdi da to nije razog njegove odluke.

"Čovječe, nije me briga. Ne zanima me je**ni novac! Uštedio sam dovoljno novca, tako da to nije motiv povratka. Vratio sam se, želim pomoći timu, dajem im podršku, a vidjet ćemo šta će od svega biti i koliko još mogu pokazati na terenu", kazao je Rose.

On je ranije obećavao u Chicago Bullsima, a onda nesretne povrede koljena, jedna, duga, treća... Nakon toga prešao je u New York Knickse, sada je u Cavsima, ali nije to taj stari Rose i ko zna hoće li ikada više biti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi