7

Komentari (7)

Kiss
Nema šta frajer igra košarku tako jednostavno,ali svi sa balkana igraju odlično tako da je beskorisno uspoređivati Dončića,Nurkića,Bogdanovića,komentari nigdje veze,želim im sve najbolje
Malmi_Suomi
On nije muško, jesi li mu vidio sise? Treba 90%
plemic
Mostarac Bojan Bogdanović odigrao je noćas odličnu utakmicu u gostujućoj pobjedi Juta Džeza. Sa 35 poena vodio Džezere do slavlja kod Oklahome (116:103), a ujedno je ispisao historijske stranice NBA lige. Naime, postao je prvi košarkaš koji je u utakmici pogodio 11 šuteva iz igre, a da su svi bili iza linije za tri poena, dakle bez ijedne dvice.
Malmi_Suomi
A to je onaj " MAMLAZ" što izgleda ko panj,??
Utjug
Onaj nurkic ne moze Jokicu pertle vezati
user1582456981
Istina ne moze Nurkic, mozes tii pa izvoli vezi mu pertle...
Malmi_Suomi
@Utjug Nurk će tvojoj mami da veze pertle hihihihihjhu
Ako ona jadna zna šta su pertle?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.