Nikola Jokić o nastupu u reprezentaciji: Ako kažem 'da', onda to moram i ispuniti...
Košarkaš Denvera još uvijek nije potvrdio nastup u reprezentaciji

Zvijezda Denvera o nastupu za reprezentaciju Srbije

Nikola Jokić o nastupu u reprezentaciji: Ako kažem 'da', onda to moram i ispuniti...

E. Dindić, foto: EPA

Dok gledaju kako Nikola Jokić blista u NBA ligi, navijači u Srbiji se pitaju  da li će ga ovog ljeta vidjeti u reprezentaciji Srbije. 

Početkom ovog mjeseca, njegov menadžer Miodrag Ražnjatović rekao je da je njegov dolazak u reprezentaciju i "više nego realna" stvar.

Prethodnih dana, Jokić se na All Staru, u razgovoru sa američkim medijima, dotakao i nastupa za reprezentaciju Srbije.

"Drugačije je u Srbiji, ako kažete 'da', onda morate da dođete. Zaista ne znam u ovom trenutku. To je nešto što će doći u budućnosti", rekao je Jokić.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Reprezentacija Srbije otputovala je danas u Estoniju, gdje će predvođena Milošem Teodosićem imati prvu "meč loptu" za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Promo

Top Komentari

Svojprisebi
Cuvaj rjec ko oci u glavi. svaka ti cast
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi