Jezivi snimci Nikole Jokića - Srbi mu nakon ovog ne bi smjeli reći ni slovo
Najbolji košarkaš svijeta česta je meta protivničkih košarkaša

Povrede su očigledne

Jezivi snimci Nikole Jokića - Srbi mu nakon ovog ne bi smjeli reći ni slovo

Midhat Šljivak

Nikola Jokić igrač je kojeg je nemoguće čuvati. Srpski centar svakodnevno izvodi magiju na NBA parketima, ali kroz kakve muke prolazi tokom utakmica pokazuju ožiljci po tijelu.

Kompletno tijelo jednog od najboljeg košarkaša svijeta Nikole Jokića prekriveno je zaista jezivnim ožiljcima. Protivnici jednostavno nemaju način da ga zaustave, pa se hvataju za posljednju slamku spasa u duelu s njim.

Podli udarci, grebanje i štipanje nešto je kroz šta Jokić prolazi svakodnevno. O kako ozbiljnim ožiljcima se radi jasno se vidi na njegovim rukama koje su potpuno isječene.

Ranjene ruke Nikole Jokića (Foto: EPA)

Sudije često znaju da zažmire na udarce koje Joker prima. Njegovi protesti izazvali su nekoliko tehničkih i isključujućih grešaka ove sezone i definitivno arbitri ne vide ništa sporno u silnim udarcima.

Naravno, i ostale zvijezde prolaze kroz slične probleme. Međutim, Srbin očigledno ima najviše problema i njegovi ožiljci su itekako vidljivi.

Oglasi

Sve izgleda zaista jezivo. Ponekad Nikola izgleda kao neki fizički radnik, a ne košarkaš sa stotinama miliona dolara na računu.

Nikola Jokić je i ove sezone dominantan

Nikola Jokić i ove sezone je itekako dominantan na parketima NBA lige. Statistike govore apsolutno sve.

Fenomenalni centar Denver Nuggetsa se igra košarke. Čini se da može imati prosjeke kakve žele, a on je trenutno na 26.1 poen po meču uz 11.9 skokova i 9.1 asistencije.

Ovaj učinak Jokić je začinio s 56.9 posto procenta šuta iz igre. Zaista je nevjerovatan i Srbija može biti ponosna na ovog čovjeka.

Nikola je junak za mnoge u ovoj zemlji. Međutim, dosta je i onih koji ga ne podnose, a razlog je to što se ne odaziva često pozivu u reprezentaciju.

Apsolutno niko ne želi da se stavi u njegovu kožu. NBA sezone su izuzetno naporne, Jokićeve povrede nešto su šta se ne može tek tako zažmiriti i čovjeka nekad treba i razumjeti.

Top Komentari

user1574859714
Oziljci su kod rudara ili fizickih radnika a ne kod Jokica koji je pravo dobro placen za ta mala grebanja i stipanja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi