Jokići ispali "mangupi" u Miamiju, Amerikanci "buljili" u brinetu u njihovom društvu

Susret koji je privlačio mnogo pažnje

Jokići ispali "mangupi" u Miamiju, Amerikanci "buljili" u brinetu u njihovom društvu

A. Čaušević

Utakmica NBA lige između Miami Heata i Denver Nuggetsa je zbog ranijeg incidenta Nikole Jokića i Markieffa Morrisa.

Jokić i Morrris su se sukobilia na parketu, verbalni obračun je nastavljen na društvenim mrežama, a u sve su se uključila i braća odličnog srbijanskog košarkaša.

Braća Jokić su najavili svoj dolazak na Floridu kada budu igrali Heat i Nuggetsi, a to se desilo u noći s ponedjeljka na utorak.

Nemanja i Strahinja su bili u dvorani, ali je veću pažnju od njih dvojice privukla zanosna brineta koja se nalazila u njihovom društvu.

Strahinja je brineut doveo do mjesta na kojem su sjedili, zajedno su bili tokom cijelog meča pa nije teško zaključiti da se radi o njegovoj djevojci.

Oglasi

Strahinja Jokić je svojevremeno bio u centru skandala, kada ga je prijavila bivša djevojka, koju je navodno davio nakon što mu je nakon svađe odgovorila sa koliko je momaka bila pre njega, zbog čega je bio i hapšen.

Inače, publika je tokom cijelog meča zviždala Nikoli Jokiću koji je na kraju bio odličan te je sa 24 poena i 15 skokova vodio svoj tim do pobjede 111:120.

Poslije meča, Jokić i društvo su otišli u jedan od klubova u Miamiju gdje su se sluteći po snimcima na društvenim mrežama odlično proveli.

Top Komentari

Keno
Mogu vam reci da nas sviju boli qrc iskreno
13 0
miki30
Čuj buljili? Nije je niko ni primjetio, šta vam je?
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi