Nikola Vučević nakon sezone karijere mijenja sredinu?

Kingsi žele Crnogorca

Nikola Vučević nakon sezone karijere mijenja sredinu?

Nikola Vučević (28) igra fantastičnu sezonu u dresu svog Orlando Magica, ali bi narednu mogao dočekati kao član druge franšize.

Prema tvrdnjama novinara The Athletica Sama Amicka, crnogorski centar je velika želja rukovodstva (na čelu sa Vladom Divcem) Sacramento Kingsa.

"Znam da je meta i znam da će vjerovatno tražiti maksimalni ugovor", kratko je odgovorio Amick jednom čitaocu Athletica koji se raspitivao o špekulacijama oko potencijalnog prelaska Vučevića u Kingse.

Nikola Vučević će nakon sezone života moći postati slobodan igrač i treba očekivati mnošto ponuda za njega na ljeto. Ipak, čini se da je Sacramento, za sada, najzagrijaniji.

Crnogorski centar ove sezone bilježi 20.8 poena, 12. 1 skokova i 3.9 asistencija po utakmici, te je Magic u velikoj mjeri zahvaljujući njemu još u borbi za play-off.

Nikola Vučević je u NBA ligi još od 2011. godine kada su ga 16. pickom draftovali Philadelphia 76ersi. Od 2012. je član Orlando Magica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi