Nikolić: Ponekad nedostaje malo sreće

Trener Igokee nakon poraza

Nikolić: Ponekad nedostaje malo sreće

Košarkaši Igokee u meču 15. kola ABA lige poraženi su od Crvene zvezde rezultatom 79:77.

Igosi su protiv beogradskog kluba odigrali odličan meč, imali su priliku za pobjedu, ali na kraju nisu uspjeli da zaustave sjajnu seriju crveno-bijelih, koji su istina bili danas oslabljeni.

“Na prvom mjestu bih čestitao Zvezdi na pobjedi. Došli smo do one situacije koju mi treneri volimo, a to su po meni dva otvorena šuta za pobjedu, koja ipak nisu ušla u koš. Neki put nedostaje malo sreće da istraješ u borbi protiv izuzeno kvalitetnog protivnika", kazao je nakon utakmice trener Igokee Dragan Nikolić, pa potom dodao:

"Sve smo rezonski uradili i nemam šta da zamjerim igračima jer pred nama je nova serija teških utakmica i od ponedeljka se okrećem njima. Zvezda je igrala dobru košarku i žao mi je ako se Filip Čović povrijedio, a nažalost čuo sam da jeste.”

Potražite više informacija na temu ABA liga:

U narednom kolu Igokea gostuje u Novom Mestu kod ekipe Krke

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi