Ninić: Vjerujem da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu

Pobjeda KK Promo na otvaranju sezone

Ninić: Vjerujem da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu

S. Mlaćo

KK Promo je pobjedom nad KK Bratunac 72:60 otvorio novu sezonu u prvenstvu BiH.

U Donjem Vakufu mogu biti zadovoljni, a svoj komentar dao je trener domaćeg tima Slobodan Ninić.

"Čestitam svojim igračima na zalaganju, odigrali smo korektno protiv ekipe koja ima kvalitetnu ekipu. Što se tiče utakmice, kontrolisali smo cijelo vrijeme, oni su poveli samo jednu sekundu. Što se tiče nas, odbrana će nam dati pobjede, a ovu utakmicu smo odigrali sjajnu odbranu. Dobro smo kontrolisali igru, imali smo određenih problema, doduše malih u organizaciji igre. Sve u svemu, čestitam momcima", kazao je Ninić.

Koliko može Promo u novoj sezoni?

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Samo smo odigrali tri pripremne utakmice, a oni su sedam. To je jedno mjerilo više da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti. Roster nam je izmijenjem, tri su domaća igrača, te dva juniora. Napravi smo homogenu cjelinu, a radimo maksimalno svaki trening".

Top Komentari

BaJo
Promo je lijepa prica na nasoj kosarkaskoj sceni, steta sto nema publike dvorana bi bila krcata
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi