Ništa novo u SAD-u: Danas su stigla još dva otkaza!

Dva visoka košarkaša odbila Popovicha

Ništa novo u SAD-u: Danas su stigla još dva otkaza!

Midhat Šljivak

Gregg Popovich muku muči kako bi napravio najbolji mogući tim sa kojim će selekcija SAD-a igrati na Svjetskom prvenstvu u Kini.

Selektor košarkaša SAD-a ostao je bez svih velikih zvijezda. Iz dana u dan stižu otkazi, a nakon nekoliko mirnijih dana, četvrtak je donio još dva otkaza.

Pod košem reprezentacije SAD-a u Kini neće biti centar Detroit Pistonsa Andre Drummond, te krilni centar LA Clippersa Montrezl Harrell.

Oni su danas saopštili selektoru Popovichu da se povlače iz reprezentacije, a naknadono je pozvan košarkaš Memphisa Jaren Jackson Jr.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Također, potvrđeno je da će za nacionalni tim igrati i centar Miami Heata Bam Adebayo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi