Ništa od Laktaša: Alimpijević otišao u Rusiju
Nekadašnji trener Crvene zvezde bio je blizu Igokee, no na kraju se ipak odlučio na odlazak u 2.000 kilometara udaljeni grad u Rusiji

Bivši trener Crvene zvezde ima novi angažman

Ništa od Laktaša: Alimpijević otišao u Rusiju

E. Škorić

Bivši trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević pronašao je novi angažman.

Iako se špekulisalo da će preuzeti Igokeu, Alimpijević se ipak odlučio na angažman u ruskom Avtodoru.

"Sretan sam što sam došao u klub sa velikom košarkaškom tradicijom, koji nastupa u izuzetno kvalitetnoj VTB ligi. Ovo je za mene novi izazov u karijeri i pokušaću da ispunim ambicije kluba i saratovskih navijača, koji znaju i vole košarku, u šta sam se i sam uvjerio", rekao je Alimpijević za ruske medije.

Avtodor dolazi iz Saratova, a igra u VTB ligi i poslije šest mečeeva ima omjer 2-4. Debi će u novom klubu imati 25. novembra sa VEF Rigom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi