Noć u kojoj je Mirza Teletović svima u NBA ligi pokazao koliko vrijedi: "Trebalo mi je vremena..."

Bh. košarkaš se oglasio na Twitteru

Noć u kojoj je Mirza Teletović svima u NBA ligi pokazao koliko vrijedi: "Trebalo mi je vremena..."

E. Čaušević

Nekadašnji bh. košarkaš Mirza Teletović prije dvije godine odlučio je završiti svoju karijeru nakon što je ponovo imao zdravstvenih problema.

Iako je imao svega 32 godine Teletović je donio odluku da završava karijeru jer je imao problema s plućnom embolijom. Bh. košarkaš je posljednjih šest sezona proveo u NBA ligi i sigurno da ostaje žal što ga nismo duže gledali na parketu.

Teletović je u NBA ligu otišao na ljeto 2012. godine kada je potpisao ugovor s Brooklyn Netsima. U ovom klubu odigrao je tri sezone i imao je nekoliko veoma blistavih partija.

Međutim, svi najviše pamte njegov meč protiv Dallas Mavericksa kada je ubacio rekordna 34 poena. Nevjerovatno da je Teletović samo u drugoj dionici uspio da postigne 24 poena i tada svima pokaže o kakvom košarkašu se radi.

Teletoviću nije bilo lako da se uklopi među sve te zvijezde tada u Netsima, ali je meč protiv Dallasa bio prekretnica. Jedan navijač na Twitteru se sjetio ovog meča, te je dobio zanimljiv odgovor od bh košarkaša.

"Trebalo mi je neko vrijeme da steknem njihovo povjerenje, ali je i pored toga bilo sjajno tamo", poručio je Teletović.

Top Komentari

zvjezdan10
Gledao tekmu tu, lijepa vremena, bio sam veseo i ponosan kao da mi je rod rođeni.
9 0
Ivica_Osim8
Legenda naša, nikad neću halaliti ****u malo Musi, što je uradio ono
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi