Nova utakmica donijela i novu sramotu za JR Smitha

Tako mu je, kako mu je

Nova utakmica donijela i novu sramotu za JR Smitha

E. Škorić

JR Smith je stvarno čovjek koji nema puno sreće u finalu NBA lige i košarkaša Cleveland Cavaliersa kao da je neko prokleo.

JR Smith je poznat kao jako dobar šuter, ali u važnim mečevima nikako da proradi, a Cavsi su nakon sinoćnjeg poraza na 0:2 u velikom finalu protiv Golden State Warriorsa.

Poznato vam je kako je JR Smith u prvom meču napravio najgluplji mogući potez, kada je uhvatio ofanzivni skok na 4.7 sekundi prije kraja, ali je kod neriješenog rezultata počeo da se vraća nazad. Kasnije je kazao kako je mislio da njegov tim vodi.

Ismijavanje je, naravno, bilo jedino neminovno što će uslijediti, a tokom drugog meča, koji je odigran sinoć i u kojem je Golden State još lakše došao do pobjede, uslijedile su šale domaće publike na račun Smitha.

Skandirali su mu MVP, MVP, bilo je i raznih natpisa na tribinama, no on je to sve nekako podnio.

"Ja sam uvijek onaj sa kim navijači pričaju i 'preslišavaju' ga. Sviđa mi se to. To volim više nego da me ignorišu. Ja to cijenim", rekao je JR Smith.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije