Nurkić: Potvrdio sam selektoru Vujoševiću dolazak u septembru

Igrat će u važnim mečevima kvalifikacija

Nurkić: Potvrdio sam selektoru Vujoševiću dolazak u septembru

E. Škorić

Bh. centar Jusuf Nurkić stavio se na raspolaganje selektoru Dušku Vujoševiću za kvalifikacijske mečeve u septembru.

Nurkić je nedavno potpisao bogati ugovor s Portlandom, a sada se našao na spisku selektora Duška Vujoševića za drugi krug kvalifikacija za SP 2019.

On je u izjavi za Dnevni avaz otkrio kako namjerava da se odazove pozivu selektora i da pomogne BiH u predstojećim mečevima.

“Sa selektorom Duškom Vujoševićem sam imao sastanak u Beogradu, razgovarali smo i na okupljanju reprezentacije prošlog mjeseca u Sarajevu. Prije nekoliko dana mi je javio za kada su zakazane pripreme, to će biti nekih dvije sedmice prije početka drugog kruga kvalifikacija. Potvrdio sam mu dolazak, u stalnom smo kontaktu”, izjavio je Nurkić za Avaz..

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Naše košarkaše čekaju dueli sa Finskom 13. septembrai tri dana kasnije protiv Češke.

“Pokušat ćemo napraviti dobar start u ove dvije utakmice. Dvije pobjede vratile bi nas u igru za plasman na Svjetsko prvenstvo”, optimista je Nurkić.

Top Komentari

SEIKO
hahahah al će vas izvalit Jukan hahahaha
3 8
Harun Čimpo
Ovo treba da bude učestala praksa, a ne da slavimo svaki put kada se odazove. Čekamo te Juka !
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi