Obavljen žrijeb parova grupne faze Eurocupa, Partizan u nezavidnom položaju

Drugo po jačini evropsko međunarodno takmičenje

Obavljen žrijeb parova grupne faze Eurocupa, Partizan u nezavidnom položaju

Obavljen je žrijeb parova za novu sezonu košarkaškog Eurocupa koji nije donio nimalo lijepe vijesti za navijače Partizana.

Crno-bijeli su smješteni u grupu A i to skupa sa Unics Kazanom, Joventutom, Venecijom, Bahcesehirom i JL Bourgom.

Drugi regionalni predstavnik, Budućnost Voli, prošao je nešto bolje. Podgoričani će igrati u grupi B sa Unicajom, Maccabijem iz Leziona, Brescijom, Ulmom i Metropolitansom.

Podsjetimo, od regionalnih ekipa u Eurocupu učestvuje ove sezone i Cedevita Olimpija koja je smještena u grupu D. U nastavku možete pogledati kako izglreda njena i grupa C:

Potražite više informacija na temu Eurocup:

Za kraj dodajmo kako u prošloj sezoni nismo dobili pobjednika u ovom takmičenju jer je isto bilo prekinuto zbog koronavirusa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi