Odlučujući šut: Nurkić i klupa Portlanda nisu mogli vjerovati da je lopta tako izašla iz obruča

Lillard nije izborio produžetak svom timu

Odlučujući šut: Nurkić i klupa Portlanda nisu mogli vjerovati da je lopta tako izašla iz obruča

Endin Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa sinoć su poraženi od San Antonio Spursa sa 113:110.

Portland i San Antonio su odigrali sjajan meč, a pobjednik se nije znao do samog kraja. U posljednjim sekundama Portland je imao napad da izbori produžetak, a akcija je bila kao stvorena za Damiana Lillarda.

Lillard je ostao sam u uglu i šutirao je za tri poena, a lopta je skoro ušla u koš, a onda je na navjerovatan način izašla iz obruča.

Na klupi Portlanda su svi mislili da je to sigurno trojka, a neki od njih su se počeli radovati. No, lopta je potom dobila nevjerovatnu putanju i "iscurila" iz obruča.

U pozadini se može vidjeti klupa Portalnda na kojoj je bio i naš Jusuf Nurkić, te su svi bili sigurni da je to trojka Lillarda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi