OKK Čelik sutra protiv Igman Burcha želi pobjedu i majstoricu za finale
Zeničani ove sezone imaju dosta pehova, mnoge utakmice su izgubili u posljednjim sekundama, ali vjeruju da sutra mogu savladati Igman i izboriti majstoricu

Polufinale play offa A1 lige u košarci

OKK Čelik sutra protiv Igman Burcha želi pobjedu i majstoricu za finale

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nakon nesretnog poraza u prvoj utakmici polufinala doigravanja A1 lige, gdje su u nedjelju košarkaši Čelika tijesno izgubili od Igmana na Ilidži, sutra izabranici Armela Mujakovića igraju uzvratni meč protiv ekipe Igman Burch.

Predsjednik Zeničana vjeruje da će Čelik sutra ostvariti trijumf i izboriti majstoricu

„Odigrali smo dobru utakmicu, prvo poluvrijeme smo držali Burch zatvorenim, treću četvrtinu oni su se probudili, dok je posljednja bila na nož s obje strane i na kraju oni su imali više sreće. Nadam se da će nas navijači sutra podržati da ponovimo dobru partiju“, kazao je Goran Bulajić, predsjednik Čelika.

Trener Armel Mujaković je istakao žal za propuštenom prilikom i nekim šutevima koji su izašli iz koša.

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

„Mislim da smo mi kvalitetnija ekipa što smo pokazali i u prvoj utakmici. Mi smo prošle godine protiv Goražda izgubili prvu utakmicu ali smo pokazali da smo bolji, te smo otišli do kraja, nadam se i ove godine da će biti tako. Treba nam podrška i nadam se da će doći navijači da nas podrže. Ove sezone smo četiri-pet utakmica izgubili nesretno u posljednjim sekundama, nadam se da je vrijeme došlo da i nas sreća malo pogleda. Imali smo dosta pehova ove sezone, ali sve se to može promijeniti u ovoj sedmici, eventualnom pobjedom sutra, te u majstorici“ kazao je Mujaković.

Utakmica između OKK Čelik i KK Igman Burch se igra sutra od 18 sati u Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi