13

Komentari (13)

redbull
Fudo i njegovi uhljupi doveli kosarku pred gasenje. Sreca pa nemaju uticaja u NK Čelik, koji je jedini svijetli primjer u gradu.
ElvirBolic
Fujdo uništi sve čega se on i njegova kamarila dohvate. Pošast, virus, eto to su oni.
19501911
Zašto?? Daj samo jedan dobar razlog! Da grad pare daje,a da se pare peru,preko sporta,pa dosta je toga,tolike godine se pare davale,i šta su postigli,ništa 0 velika,i sada kada više nemaju šta,da po gradonačelniku,tako to ide kod nas!
nije.suplja
Vidi bota fudinog sto se kaci.. sjeme vam se zatrlo, da ima pravde davno bi na robiji bio
ElvirBolic
Da li sam ja izašao za govornicu i obećavao da će Čelik igrati ABA ligu, ili Fudin posilni Uzunović? Da li Zenica osim curica iz KŽK Čelik ima ijednog prvoligaša? Da li najbolja dvorana u državi ispunjava svoju svrhu? Zašto nijedna reprezentacija ne igra u Areni, u Zenici općenito (fudbal silom prilika i zbog Trening centra koji je napravljen ranije)? Mogao bih ovdje pisati cijelu noć, grad jednostavno propada u svakom smislu, to ne vide samo Fudini botovi koji su se prodali pa mu sad vire iz pak.asha.
Baboisback
Sramotno za grad Zenicu I zalosno.
Brotherze
Hvala Fuadu i zenickoj inicijativi
Cod
Da nije nogomet malo masovniji sport i NK Celik bi se ugasio.
irnes4
Peti grad po velicini u drzavi ,nikako sport da digne na noge ,to govori u kakvom je stanju ova drzava
King_Kenny
...jest ih Fudo unaprijedio hahahahahaha...
celikze
To si upravu.Hebo nas je samo tako doslo.Seoske varalice ga biraju jer su isti.
nije.suplja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.