Oni su dno dna: "Ubij šiptara" grmi u Beogradu

U Pioniru nemile scene

Oni su dno dna: "Ubij šiptara" grmi u Beogradu

E. Škorić

Kako javlja TV Arena sport, KK Budućnost traži da se isprazni dio tribine iza klupe i ispod koša.

Majstorica finalne serije ABA lige između Zvezde i Budućčnosti u Pioniru trebala je početi u 19 sati, no incidenti prije meča natjerali su gostujuće košarkaše da napuste parket.

Iz gostujućeg tima su tražili da se isprazni dio tribina iza klupe i ispod koša kako bi odigrali večerašnji meč, ali još nema rješenja.

Navijač Zvezde je prethodno pljunuo igrača Budućnosti, napadnuti su neki igrači iz Podgorice, a Pionir je skandirao: "Šiptari, šiptari" i "Ubij šiptara".

Necivilizovano ponašanje Zvezdinih navijača, najblaže rečeno, ali ništa novo...

Oni jednostavno ne znaju drugačije, a vrhunac im je zapjevati: "Turčine napu*i se kur**ne" i ovo danas što smo čuli.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Čega se pametan stidi, budala se ponosi.

Top Komentari

Err
Jeste li razmišljali vi novinari da budete malo objektivni? Ne možete prenositi samo jednu stranu kako vama štima, prenesite malo i drugu...
1 14
jassony
cetnicka krv uzavrela,jaki su inaci 1000 na 1 to je to junastvo
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi