Ono što Spursi traže od Lakersa za Leonarda dosad nije viđeno
Trejd nije ni blizu realizacije (Foto: EPA)

Nevjerovatan odgovor iz Texasa

Ono što Spursi traže od Lakersa za Leonarda dosad nije viđeno

Midhat Šljivak

Los Angeles Lakersi pokušaće da angažuju košarkaša San Antonio Spursa Kawhija Leonarda ovog ljeta.

Lakersi su uspjeli potpisati najveću zvijezdu NBA lige LeBrona Jamesa i sada mu žele pridružiti još jednu istinsku zvijezdu, ali ono što Spursi traže u trejdu dosad nije viđeno.

Tim iz Texasa je spreman da ekipi iz Los Angelesa prepusti Leonarda, ali samo ako oni u suprotnom smijeru pošalju Brandona Ingrama, Josha Harta, Kylea Kuzmu, dva pika prve runde narednih draftova i dvije razmjene pikova na draftu.

Ovakav odgovor jedne NBA ekipe u potencijalnom trejdu zaista nije viđen. Spursi jednostavno traže previše i to bi im se lako moglo obiti o glavu.

Leonard je navodno spreman propustiti kompletnu sezonu ako ga ne razmjene u Lakerse. To bi značilo da bi u ljetno naredne godine otišao kao slobodan igrač i Spursi na bi dobili ništa.

Naredni period će svakako biti veoma interesantan kada je u pitanju Leonard. On svim silama želi u Lakerse, a vidjećemo hoće li na kraju do transfera i doći.

Top Komentari

muha
Nista od toga.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi