Osim madridskog Reala i Olympia iz Milana zainteresirana za Scolu
Scolina druga košarkaška mladost izazvala je i interes euroligaških timova

U igri i argentinski tim Boca Juniors

Osim madridskog Reala i Olympia iz Milana zainteresirana za Scolu

Sjajne igre 39-godišnjeg Luisa Scole na nedavno završenom Mundobasketu na kojem je s Argentinom igrao u finalu pobudile su interes mnogih klubova za njegove usluge. 

Prvi se javio madridski Real a pisalo se da je još klubova kontaktiralo Scolu i njegovog managera Claudia Villaenuovu. 

Upravo je Villanueva u razgovoru za argentinski "Reloj de 24" pričao kako se mnogo klubova interesiralo za Scolu ali da su uz Real najkonkretniji bili Olympia Milano i argentinska Boca Juniors. 

"Razgovarao sam s Realom, to je tačno" - kazao je Villaenueva i dodao:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"No nije jedini Real jako zainteresiran za Luisa. Olympija iz Milana ga jako želi kao i domaći klub Boca Juniors koji je jedini klub koji pokazuje pravi interes. Luis je zainteresiran za neke od tih opcija i na kraju je on taj koji će donijeti konačnu odluku" - rekao je Argentinčev agent. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinas
covjek je doktor igre 2na 2 i zajedno sa Kampacom daje ekipi 30komada po utakmici i to svakoj.Ako zaustave Skolu sicace Kampazo i obrnuto.Tu nema odbrane ni nacina da ih se zaustavi.Dobar ostatak ekipe garantuje uspjeh jer je takvu ekipu skoro nemogu zaustaviti.Argentila bez njih dvojice ima prosjecnu ekipu a sa njima su medju 4 na svijetu sto dokazuje moju teoriju. Ako ga Real uzme opet ce otrest Barcelonu bez obzira na silne igrace koje su kupili.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti