Ovakvu blokadu LeBron ne pamti
Mladi centar tima iz Brooklyna je bez straha stao ispred LeBrona Jamesa i na kraju je zaradio ovacije

Allen ga spriječio da zakuca

Ovakvu blokadu LeBron ne pamti

M. Šljivak

LeBron James imao je fantastičnu noć protiv Brooklyn Netsa.

Kralj je ubacio 36 poena, imao je 13 skokova i osam asistencija, ali to njegovim LA Lakersima nije pomoglo da pobijede Netse i na kraju su New York napustili poraženi rezultatom 115:110.

Posebnu pažnju u ovom meču privukla je blokada centra Netsa Jarretta Allena nad Jamesom. Iako je u karijeri dosta puta bio blokiran, Allen je LBJ-ja zaustavio na zakucavanju što je rijetko kome polazilo za rukom.

Trebalo je svakako imati petlju i steti ispred Jamesa, a nakon što je napravio ovaj potez, košarkaš Netsa je nagrađen ovacijama u Barclays Centru.

LeBron ovakvu blokadu odavno ne pamti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi