"Ovo je linč i psihijatrija teškog nivoa, bacio sam odijelo jer je bilo puno pljuvačke"

Jasmin Repeša nakon meča u Beogradu

"Ovo je linč i psihijatrija teškog nivoa, bacio sam odijelo jer je bilo puno pljuvačke"

M. Šljivak

Budućnost je večeras deklasirana od Crvene zvezde 107:69 i tako se podgorički tim našao na ivici gubitka titule prvaka ABA lige.

Zvezda ima 2:0 u seriji i nalazi se pred titulom prvaka, ali nakon utakmice nekadašnji selektor BiH Jasmin Repeša ističe da je u Beogradu doživio linč.

“U 57 godina sam prošao sve, teške terene, zahtjevne utakmice, ali žao mi je što moram reći da ovakav linč nikada nisam doživio u svom životu", rekao je Repeša, te dodaje:

"Žao mi je zbog košarke i svih nas jer ovo nema veze sa sportom. Morao sam da bacim odijelo jer je bilo puno pljuvačke. Igrao sam derbije, ali sve ima granice. Žao mi je i krivo jer je u mojoj porodici veliki broj Srba. Dragi su mi, ne mogu objasniti koliko i ne dam ih za sve na svijetu. Sačuvao sam ih u teškim trenucima, ostali smo zajedno i najveći rezultat u životu m i je da sam ih sve zadržao", istakao je trener Budućnosti, ali je potom i nastavio.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Ovo je psihijatrija teškog nivoa. Ne vidim smisao da se igra jer nema veze sa sportom. Prešlo je sve granice. Neću dalju, ali prije svega kao čovjek osjećam potrebu da kažem. Trebalo je da donesem sako da vidite na šta liči. Ne znam ko je od nas napravio nešto da bi doživio takav linč. Ne umanjujem zasluženu pobjedu Zvezde, ali ovakvih stvari ne treba da bude u 2019. godini", rekao je Repeša i na kraju je zaključio:

"Ne znam ko je više kriv - ustaše, Šiptari, pravoslavci, Crnogorci, Francuzi, Amerikanci. To je kolektivna histerija. Pogledajte oči, kako pljuju, kako viču. Bilo je svega, guranja, pljuvanja u tunelima i pričati nešto o utakmici nema smisla", zaključio je Repeša.

Promo

Top Komentari

ZoLovernj
Небески народ! Истина то је - бранимо своје!
1 19
IzgubljeniSlon
Šta očekivati od turskih otpadnika, tzv. srba.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi