Repeša: Pojedinci kao da nisu ni bili na utakmici

Trener Budućnosti je bio jako ljut

Repeša: Pojedinci kao da nisu ni bili na utakmici

E. Škorić

Jasmin Repeša, trener Budućnosti iz Podgorice, bio je jako razočaran porazom od Bayerna.

Budućnost je poražena sa 89:75, a Repeša odavno nije bio tako ljud na klupi Podgoričana.

“Teško je reći nešto pametno, iskren da budem. Tim koji je najstandardniji u Evroligi, koji igra 40 minuta na istom nivou, a vidjeli ste šta se dogodilo. Nemam komentar”, rekao je Repeša.

Imao je jedan duži sastanak sa igračima.

“Možda bi morao da bude i duži, s obzirom na to kako su izgledali pojedinci. Ne govorim o kvalitetu igre, već o govoru tijela. Pojedinci kao da se nisu pojavili na utakmici. Vidjeli ste energiju prije pet dana, vidjeli ste večeras. Ako mi neko objasni statistiku plus/minus za dva igrača da za 20 minuta iznosi minus 24, onda bi za 40 minuta bilo minus 50 – ja ne znam šta je to”, rekao je Repeša.

Na pitanje novinara šta je rješenje, bivši selektor Hrvatske i BiH je odgovorio:

“Hitna reakcija, ono što sam im i rekao u svlačionici”, rekao je Repeša.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi