Grobari napravili ludnicu: Domaćini gledaju u nevjerici šta se dešava na ulicama

Partizan će imati veliku podršku u Minhenu

Grobari napravili ludnicu: Domaćini gledaju u nevjerici šta se dešava na ulicama

Haris Zilić

Poznato je da košarkaši Partizana imaju vjerne navijače i jedne od najboljih u Euroligi. Posebno se to odnosi na domaćim utakmicama gdje do posljednjeg mjesta napune Štark Arenu u Beogradu.

Partizan večeras gostuje u Minhenu, a u toku je duel protiv njemačkog predstavnika Bayerna u Audi domu.

Izabranici Željka Obradovića osjećaju se kao kod kuće jer je veliki broj navijača beogradskog kluba stigao u Minhen da bude podrška svojim košarkašima.

Prije samog početka utakmice oduševili su korteom kroz Minhen što je privuklo pažnju i tamošnjih medija.

Oglasi

Uz pjesmu i navijanje stgili su do dvorane, a treba spomeuti da nije bilo incidenata na ulicama Minhena.

Partizan će se večeras osjećati kao kod kuće, a navijači su još jednom položili ispit kada je u pitanju ljubav prema svom klubu.

Veoma bitna je utakmica za Partizan, a eventualna pobjeda bi puno značila kako rezultatski tako i na samopouzdanju pred veoma gust raspored u Euroligi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Hiljade navijača Paritizana kako iz dijaspore tako i iz Srbije stizalo je u toku dana u Minhen pa su košarkaši Bayerna samo na papiru domaćini.

Nema sumnje da će sve navedeno biti dodatni vjetar u leđa košarkašima Partizana u večerašnjoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi