Pričat će se o koreografiji 'Grobara' protiv Olympiakosa
Navijači Partizana priredili su zaista pravi pakao gostima iz Pireja

Spektakl u Areni

Pričat će se o koreografiji 'Grobara' protiv Olympiakosa

M. Šljivak

Košarkaši Partizana večeras u Beogradu igraju meč 30. kola Eurolige protiv grčkog velikana Olympiakosa. Očekivano, dolazak tima iz Pireja privukao je ogroman broj navijača u Areni, a domaći fanovi su napravili istinski spektakl i koreografiju za pamćenje.

Navijači Partizana ispunili su večeras Stark Arenu. Dolazak Olympiakosa privukao ih je veliki broj i priredili su zaista nevjerovatnu atmosferu.

Scene iz Arene su zaista nevjerovatne. Potrudili su se navijači crno-bijeli da iz sveg glasa bodre svoj tim i pripremili su koreografiju.

Na dijelu tribine podignuta je koreografija na kojoj je navijač Partizana sa šalom i porukom: "Partizane napadaj".

Tim Željka Obradovića igra fenomenalno u Euroligi ove sezone. Vrlo je moguće da će igrati u doigravanju i to bi svakako bio ogroman uspjeh za beogradski klub.

Oglasi

Crno-bijeli su trenutno na sedmom mjestu tabele s omjerom od 16 pobjeda i 13 poraza i eventualnom pobjedom protiv trenutno vodećeg tima šanse za plasman među osam najboljih znatno bi porasle.

Da je na drugoj strani bilo koji drugi tim, vjerovatno bi se igrači potpuno pogubili u ovakvoj atmosferi, no gosti iz Pireja su dobro upoznati sa žestokim dvoranama.

Njihovi dueli s Panathinaikosom su oduvijek privlačili ogromnu pažnju. Željko Obradović je u dosta derbija sjedio na klupi Zelenih iz Atine i sigurno je i njemu stalo da pobijedi starog rivala.

Partizan do kraja sezone u Euroligi ima zaista teške izazove jer igraju protiv velikih favorita za osvajanje trofeja u ovom takmičenju.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Nakon Olympiakosa Partizan u utorak čeka Barcelonu, zatim narednog petka u Arenu stiže Real Madrid, a u aprilu su na rasporedu još dvije utakmice kojima će okončati regularni dio sezone.

7. april donosi gostovanje kod Monaca, a u posljednjem kolu u Beograd stiže Panathinaikos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi