Grobari nakon utakmice izazvali zemljotres u Štark areni!

Obradović završio "u zraku"

Grobari nakon utakmice izazvali zemljotres u Štark areni!

Esmer Oštraković

Fenomenalnu utakmicu odigrali su Partizan i Crvena zvezda. Posebnu draž davala je činjenica da je ovo odlučujuća, peta utakmica. Pobjedu je na kraju ostvario Partizan sa 96:85.

Bio je Partizan favorit uoči ove utakmice, a očekivala se paklena atmosfera na tribinama i zaista je tako bilo tokom cijelog susreta.

Nošeni publikom igrači Partizana igrali su zaista fenomenalno, posebno u prvom poluvremenu. Malo su stali u trećoj četvrtini, ali osjetila je to i publika.

Dali su im dodatan vjetar u leđa u posljednjoj četvrtini, te Crvena zvezda nije uspjela napraviti neko iznenađenje i senzacionalan povratak.

Nakon što je utakmica završena, odmah su navijači Partizana krenuli na teren da slave titulu ABA lige sa svojim igračima.

Nevjerovatna je bila atmosfera, zaista je teško reći da je nešto slično viđeno u posljednje vrijeme u glavnom gradu Srbije.

Beograd će dugo pamtiti navijanje koje su na večerašnjoj utakmici priredili navijači Partizana, te su pjesmom nosili svoj tim do pobjede.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Vrijedi istaći i to da su navijači Partizana postavili rekord za sva vremena kada je riječ o utakmici ABA lige, te je pitanje da li će ga neko nekada srušiti.

Naime, na večerašnjoj utakmici nalazi se čak 21.195 navijača, a to je apsolutni rekord svih vremena kada je riječ o ovom takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi