Pašalić: Moramo se zatvoriti u dvoranu jer cilj Bosne Royal je samo povratak u Premijer ligu

Trener KK Bosna Royal nakon pobjede

Pašalić: Moramo se zatvoriti u dvoranu jer cilj Bosne Royal je samo povratak u Premijer ligu

Košarkaši sarajevske Bosne Royal pobijedili su danas u Skenderiji Brčko Distrikt sa 102:61 u okviru A1 lige BiH.

Nakon meča vrlo zadovoljan je mogao da bude trener Studenata Ahmet Pašalić koji je za SportSport.ba kazao sljedeće:

"Ja bih da čestitam svojim momcima na zasluženoj pobjedi. Dogovorili smo se da kući pokažemo agresivnost, to smo ostali dužni našoj publici. Možda je malo prevelika razlika, ali mi smo bili fokusirani od početka do kraja, tako smo se dogovorili. Želim da ovi mladi momci napreduju stalno i budu još više agresivni. Mi se okrećemo narednim utakmicama sada", kaže Pašalić i ističe ciljeve kluba:

"KK Bosna ima samo jedan cilj, a to je povratak u Premijer ligu, ništa drugo nas ne zanima. Ali, mi to moramo ostvariti našiom radom, moramo se zatvoriti udvoranu i raditi dva puta dnevno. Samo je to način da se nametne naš ritam i naša igra".

Potražite više informacija na temu A1 liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi