"Pobrinut ću se da ti stavim metak u je*enu glavu"
(Foto: EPA)

Cousins prijetio bivšoj

"Pobrinut ću se da ti stavim metak u je*enu glavu"

M. Šljivak

Košarkaš Los Angeles Lakersa DeMarcus Cousins je prije nekoliko dana stao na ludi kamen.

Cousins se protekle subote oženio. Silno je želio da na svadbi bude njegov sedmogodišnji sin, ali djetetova majka Christi West to nije dopustila.

Centar Lakersa je zato odlučio da zaprijeti Christy čak i ubistvom.

"Pitat ću te još jednom prije nego što ovo ode na drugu razinu. Može li moj sin doći?", pitao je košarkaš Lakersa, a zatim je uslijedio drzak i bezobrazan odgovor njegove bivše.

"Idi šutiraj na koš".

"Može li moj sin doći, molim te?"

"Ne, neće doći".

"Onda ću se pobrinuti da ti slavim metak u je*enu glavu", zaprijetio je Cousins, nakon čega ga je ona prijavila policiji.

Cousinsa u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje. U posljednjih nekoliko godina je doživio teške povrede, a nedavno mu je stradalo koljeno zbog koje će propustiti kompletnu narednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi