Pogledajte incident zbog kojeg su igrači Budućnosti napustili parket

Utakmica je pod znakom upitnika

Pogledajte incident zbog kojeg su igrači Budućnosti napustili parket

S. Pašalić

Utakmica između Crvene zvezde i Budućnosti je pod znakom upitnika zbog dešavanja prije samog početka samog meča.

Košarkaši Budućnosti su izašli na zagrijavanje nakon čega je prema njima poletjela 'kiša' predmeta, a zatim je nekoliko navijača uletjelo na parket.

Skoro je došlo i do fizičkog sukoba između jednog navijača Zvezde i igrača Budućnosti. Navijač Zvezde je pljunuo igrača Budućnosti na šta mu je ovaj uzvratio, a zatim je drugi navijač Crvene zvezde pokušao napasti igrača Podgoričana nakon čega je obezbjeđenje spriječilo fizički sukob.

Nakon ovog incidenta igrači Budućnosti su se povukli u svlačionicu i odbijaju da se vrate dok se ne osiguraju uslovi za igru.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Cijeli incident možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi