6

Komentari (6)

EdoH
Imamo dobrog selektora. Reprezentacija je vaznije od svakog pojedinca. I ko sjedi na klupi, je vazan. Ako su pojedinci pali na tom ispitu od selektora, super. Jer moze doci vece iskusenje... A da padamo kada su najpotrebniji.
Gr0hot
Adis je odlican trener za nasu reprezentaciju. Nista losiji od Vedrana pa cak mozda i bolji u nekim segmentima.
K79
u kojim segmentima je bolji druže? čovjek svaku utakmicu koristi 7 8 igrača što je u današnjoj košarci nezamislivo i još na pres konferenciji vrijeđa i ponižava svoje igrače i onda mu čudno što igrači neće da mu se jave, ne radi on loše al ima mnogo stvari koje bi mogle bolje poz
user1676623426
Adise,neznalico vrati se na kosovo tamo mozda i vrijedis nesto,adin vrabac ti igra 38 minuta ,da li si ti normalan covjece,logicno da ti se nece odazvat igraci kad forsiras jednog vrabca kretenu
epa
Sama činjenica da ti vrabaca igra citavu utakmicu a recimo campara mali ne odigra n minute ni u jednoj utakmici pa on čemu pričamo što ga onda zoveš da popunis broj... ista je situacija i sa Emirom što će.dolaziti i djaba sjediti ispravan potez igraca 100%... sve je počelo nakaradno kada su Bosnic i Teletovic digli ruke... Ponašamo se kao da smo.amerika da imamo igaca na izvoz. Ako je ono naše trenutno najbolje bolje ugasiti reprezentaciju..
Ajax11
Tako je Adise , reci im !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.