Promo ponovo slavio, Ninić zadovoljan: Čestitke momcima, pokazali su karakter

Čelik poražen u Donjem Vakufu

Promo ponovo slavio, Ninić zadovoljan: Čestitke momcima, pokazali su karakter

S. Mlaćo

KK Promo je večeras u Donjem Vakufu nadigrao KK Čelik 76:58.

KK Promo je večeras u Donjem Vakufu nadigrao KK Čelik 76:58.

Bio je to zanimljiv meč, a sve je riješeno u drugom poluvremenu kada su domaći  pokazali mnogo više i na kraju upisali novu pobjedu.

Trener domaćih Slobodan Ninić bio je zadovoljan.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Prvo čestitam prijateljima iz Zenice i treneru Josipu na korektnom odnosu i jakom dobroj utakmici. Svojim momcima čestitam na zalaganju i borbenošću, a u trećoj četvrtini smo napravili razliku i pokazali karakter. Iskrene čestitke na tome. Što se tiče same utakmice, očekivao sam da to bude tvrdo, vidjeli smo to i u prijateljskoj utakmici sa njima. Imali smo malo problema u organizaciji napada, igramo brzo košarku, te pravimo ishitrene greške, a tako smo izgubili u Mostaru. Meč smo iskusno priveli kraju, Čelik nije mogao da nas kazni kada smo igrali sa dvije 'četvorke'. Uglavnom, sve u svemu, upisali smo dva boda i spremno dočekujemo naredno kolo u Trebinju“, dodao je Ninić.

Promo nakon tri kola ima dvije pobjede.

Top Komentari

user1583752673
Svaka cast komsije samo naprijed
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi