Slobodan Ninić: Ishitrene odluke koštale su nas pobjede

Trener Proma za SportSport.ba

Slobodan Ninić: Ishitrene odluke koštale su nas pobjede

Promo je večeras poražen u Mostaru nakon dramatične završnice.

Imao je tim iz Donjeg Vakufa svoje šanse u ovoj utakmici, u završnici imao i 5 koševa viška, no bodovi su ostali u Mostaru. 

Trener Proma Slobodan Ninić poslije ovog šokantnog poraza za SportSport.ba rekao je slijedeće:

"Prvo bih čestitao Zrinjskom na gostoprimstvu i korektnoj utakmici. Bila je ovo prava takmičarska utakmica što je i čudno obzirom da je sami početak sezone no i mi i oni uhvatili smo dobar ritam. Od početka je u našim redovima vladala blaga konfuzija u obrani. Tražili smo se a u prvom poluvremenu smo primili dosta trojki, posebno nam je probleme stvarao Vranješ. Kasnije kad smo se vratili i konsolidirali te čak i poveli pred kraj, naše ishitrene reakcije koštale su nas pobjede. Koš smo primili u zadnjoj sekundi od prošlogodišnjeg košarkaša našeg tima što je pomalo i simbolično. Čestitam domaćima još jednom na dobroj utakmici".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Koliko ovaj tim Proma može u novoj sezoni?

"Pa mi smo napravili jednu potpuno novu selekciju u ovoj sezoni. U dogovoru s upravom tu su ostala samo trojica igrača iz prošle sezone. Roster je izmijenjen i još se tražimo. Protiv Bratunca je to bilo korektno, dobro smo igrali i pripremne utakmice. Nova ekipa, nova energija, mislim da ćemo imati što reći u sezoni pred nama" - kazao je Ninić.

Top Komentari

dinass
Trener je tu da ne bude i****renih odluka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi