Radivojević: Titula će ostati u Laktašima

Iskusni bek Igokee ubjeđen

Radivojević: Titula će ostati u Laktašima

D. Rakanović

Kapiten Igokee Vuk Radivojević vjeruje da će pehar namijenjen prvaku Bosne i Hercegovine ostati u Laktašima.

Košarkaši Igokee i Bosne Royal Jelly odigraće u subotu majstoricu finalne serije za prvaka Bosne i Hercegovine. 

"Titula će ostati u Laktašima. Vjerujem u konačan trijumf. Nažalost, nismo uspjeli da napravimo brejk u Sarajevu. A šta da se radi. Najbitnije je da sami odlučujemo o svemu i da petu utakmicu igramo pred svojim navijačima. Naravno da smo se nadali da ćemo ranije završiti posao. Ali, sve se svodi na to da osvojimo titulu. Pred start sezone cilj nam nije bio da u finalu slavimo sa 3-0 ili 3-1. Cilj je bio da osvojimo titulu. Jedna pobjeda nas dijeli od njega. Takvu šansu moramo da iskoristimo", rekao je za SrpskaCafe Vuk Radivojević.

Iskusni bek smatra da iznenađenja u osmom ovosezonskom duelu ove dvije ekipe ne može biti. 

"Mi njih dobro znamo. Znaju i oni nas. Poznato nam je šta zatvaraju, šta dopuštaju, tako da tu nema nikakvih tajni. Jedino što se mijenja iz meča u meč je koga će taj dan “krenuti”. Danas “iskoči” jedan igrač, sutra neki drugi...", rekao je Radivojević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Odlučujući peti duel na rasporedu je u subotu od 20:15 sati. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi