Radonjić: Igrali smo loše, pogotovo u napadu

Nakon poraza u Blaugrani

Radonjić: Igrali smo loše, pogotovo u napadu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je Barceloni na zasluženoj pobjedi u utakmici 28. kola Eurolige.

Srbijanski šampion doživio je ubjedljiv poraz u Blaugrani (67:54) i doveo u pitanje svoj plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Osmoplasirana Zvezda (15-13) ima pobjedu više od Darussafake, kojoj gostuje u posljednjem kolu regularnog dijela takmičenja.

"Igrali smo solidno u odbrani na početku utakmice, međutim, imali smo mnogo problema u napadu. Barcelona je bila veoma dobra u odbrani, a mi smo imali probleme sa šutem za tri poena. Pogodili su 43 odsto, a mi svega 17 odsto šuteva za tri poena. Imali su probleme sa povredama, ali svakako imaju dobre igrače", rekao je Radonjić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

U narednom kolu Crvena zvezda će ugostiti sastav Unicsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi