Radonjić: Istorijska pobjeda

Strateg Zvezde nakon trijumfa nad aktuelnim prvakom

Radonjić: Istorijska pobjeda

Crvena zvezda sinoć je u Kombank Areni nadigrala moskovski CSKA (78:67) i tako upisala sedmu ovosezonsku pobjedu u Euroligi.

Trener Dejan Radonjić izjavio je nakon meča da je njegov tim pružio najbolju partiju ove sezone.

"Ovo nam je najbolja igra ove sezone, iz mnogo aspekata. Pobjeda je zaista istorijska jer smo prvi put savladali CSKA, a zadovoljstvo je još veće zbog načina i kvaliteta igre", rekao je strateg crveno-bijelih.

Takođe, Radonjić je dodao da veliki trijumf nad aktuelnim prvakom neće opustiti ekipu pred nadolazeće izazove.

"Čvrsto smo na zemlji, i sad i prije. Imamo sedam pobjeda. Dobro znam šta to nosi ovdje, ali ne postoji nikakva promjena, nastavljamo da radimo, čekaju nas novi izazovi, a ciljevi ostaju isti", dodao je Radonjić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zvezda trenutno zauzima osmu poziciju, a u narednom kolu gostovaće ekipi Žalgirisa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi