Ramljak: U nezgodnoj smo situaciji ali idemo na pobjedu
Košarkaši aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine još uvijek su bez pobjede, kako u ABA 2 ligi, tako i u domaćem prvenstvu gdje su u prvom kolu poraženi od Mladosti u Mrkonjiću

U nezgodan čas Zrinjskom dolazi jako neugodan protivnik

Ramljak: U nezgodnoj smo situaciji ali idemo na pobjedu

U susret 5.kolu ABA 2 lige u kojem će HKK Zrinjski ugostiti jako neugodnog protivnika, makedonski MZT, mostarski košarkaši nakon serije od pet vezanih poraza imaju pred sobom misiju izlaska iz krize i vraćanja ekipe na pobjednički kolosijek. Svjesni su i Hrvoje Vlašić i jedan od najboljih košarkaša Zrinjskog Marko Ramljak da neće biti lako.

Hrvoje Vlašić pred MZT je izjavio slijedeće:
"Očekuje nas teška utakmica protiv renomiranog protivnika, jednog od pretendenata za ulazak u prvu ABA ligu. Igrači poput Simonovskog koji je odličan šuter i Stojanovskog imaju kontinuitet igranja ABA lige. Prije svega moramo zaustaviti Woodarda i Medforda te Stojanovskog i naravno ispod koša Ivanova i Mladenovskog. Dat ćemo sve od sebe da se suprotstavimo kvalitetnom suparniku."


Marko Ramljak, košarkaš Zrinjskog bio je nešto opširniji:

"U nezgodnoj smo situaciji, ima realnih čimbenika koji su dosta utjecali na to, prvi ja kasno smo se priključili pripremama, dosta ozljeda te smo kasno počeli hvatati ritam. Što je najgore u zadnje dvije utakmice ABA lige imali smo pobjedu i na kraju kad se to izgubi stvarno padne moral, teže je raditi i dolaziti na treninge. Moramo se iščupati iz ovoga kako god znamo, ipak smo mi prvaci ove zemlje i moramo se tako ponašati i što prije da izađemo iz ove krize. Dolazi nam težak protivnik koji napada prvo mjesto da se vrate u prvu ABA ligu, ali mislim da mi moramo pokazati puno više nego do sada više energije i timskom duha da se vratimo na prave staze neće biti lako ali vjerujem da nismo mi zaboravili igrati, tu je nekih stvari više upleteno. Vjerujem u našu ekipu i da možemo sutra ostvariti pobjedu protiv nezgodne ekipe"

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

HKK Zrinjski i MZT igraju utakmicu 5.kola ABA 2 lige sutra u 19h u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti