Real i Zvezda u Madridu 'iza zatvorenih vrata', neće biti čak ni medija

Koronavirus utiče i na Euroligu

Real i Zvezda u Madridu 'iza zatvorenih vrata', neće biti čak ni medija

Koronavirus utiče i na košarkašku Euroligu. 

Tako je rukovodstvo Eurolige donijelo nekoliko mjera zabrane kada su u pitanju susretu 29. kola ovog takmičenja.

Čak četiri utakmice 29. kola bit će igrane bez publike, od kojih tri čak i bez prisustva medija, dok na jednom susretu neće smjeti biti iznad 5.000 gledatelja.

Real Madrid - Crvena zvezda, Armani - Olympiakos, ASVEL - Zenit i Barcelona - Zalgiris su utakmice koje će biti igrane bez navijača, a samo će na susretu ASVEL - Zenit biti prisutni novinari.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Susretu Maccabi - Baskonia smjet će da prisustvuje maksimalno 5.000 navijača.

Dva susreta igraju se u četvrtak, a dva u petak. Ostale utakmice 29. kola Eurolige bit će igrane u normalnim okolnostima.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi