Kraljevi stigli u Beograd: Sramotna parola na beogradskom mostu posvećena i Džananu Musi!

Musa nije bio jedini na udaru Grobara

Kraljevi stigli u Beograd: Sramotna parola na beogradskom mostu posvećena i Džananu Musi!

E. Čaušević

Košarkaši Real Madrida doputovali su večeras u Beograd gdje ih sutra očekuje treći meč play-offa Eurolige protibv Partizana. Zbog haosa i tuče iz prethodnog meča jasno je da Kraljeve sutra očekuje pakao u Areni, a na posebnom udaru se već nalazi jedan igrač tog tima zbog kojeg su navijači Partizana čak okačili parole na mostu na autoputu.

Partizan je u prve dvije utakmice koje su se prošle sedmice igrale u Madridu sve iznenadio jer je uspio da povede sa 2:0 u seriji i dođe na korak od plasmana u polufinale Eurolige.

Međutim, mečeve u Madridu obilježila je žestoka tuča koju smo gledali u finišu druge utakmice, a taj meč je čak prekinut iako je do kraja ostalo nešto više od minute za igru.

Sve je počelo kada je Sergio Llull nesportski faulirao Kevina Puntera kojem je to zasmetalo i htio je fizički da se obračuna s legendom Reala, a nakon toga nastao je pravi haos na parketu dvorane u Madridu.

Sramotan potez napravio je Yabusele koji je hrvačkim zahvatom oborio Exuma i povrijedio ga, a potom je počela tuča. Punter je udario šamar Džananu Musu, a bh. košarkaša je na pod nakon toga oborio Lessort.

U centru pažnje bio je i Gabriel Deck koji je imao fizički okršaj s pojedinim košarkašima Partizana. Euroliga je izrekla suspenzije, a najgore je prošao Yabusele s pet mečeva kazne neigranja.

Oglasi

Dva meča suspenzije dobio je Punter, a po po jeden Lessort i Deck. Navijači Partizana već danima najavljuju da Kraljeve očekuje pakao u Areni sutra, a da se ne šale pokazali su im već danas.

Igrači Reala doputovali su u Beograd i večeras su uz veliku pratnju policije stigli u hotel. Oko hotela bilo je manjih grupica navijača Partizana, ali ih je policija rastjerala, te pri dolasku Kraljeva u hotel nije bilo nikakvih problema.

No, nakon svega čini se da će na posebnom udaru popularnih Grobara biti posebno jedan igrač gostiju, a to je Deck.

Za Argentinca su okačili čak nekoliko uvrijedljivih poruka na mostovima koji se nalaze na autoputu kojem je prošao autobus Real Madrida.

Oglasi

"Argentinski cigan", "Kopile", "Idiot", samo su neki od naziva za Decka koji su pisali na parolama na mostovima na ulazu u Beograd. Deck neće sutra igrati zbog suspenzije, ali je doputovao s ekipom u slučaju da Real smanji na 2:1 u seriji i izbori četvrtu utakmicu.

Image

Međutim, sramotna poruka na jednom od mostova bila je posvećena i Musi koji se na udaru navijača Partizana našao i nakon meča u Madridu kada su gnusnim komentarima zatrpali njegov Instagram.

Oglasi

"Musa(vi) i vas ćemo je*ati", poruka je posvećena bh. reprezentativcu od navijača Partizana.

Image

Podsjećamo, utakmica između Partizana i Real Madrida igra se sutra u Areni s početkom u 20:30 sati i već sada je jasno da nas čeka pravi spektakl, ali i paklen "doček" za Musu i društvo.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Već su poznate i kvote za okršaj u Beogradu, a iste možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Skupina krezubih i neostvarenih spodoba sa kokardama, ce nesto prigovoriti bivšem NBA igracu,sada jednom od najboljih u REAL MADRIDU ...SMIJEŠNO I JADNO!!!
6 1
user1629223237
Jeste se nalozili, pi*ke, nasli musu samog u beogradu. Dodjite u Sarajevo seljaci!! Do jucer ste majmuni bili po pecinama.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi