Prva madridska "žrtva": Ušao je sam u dvoranu beogradske Arene, svi su ga izviždali

Očekivano

Prva madridska "žrtva": Ušao je sam u dvoranu beogradske Arene, svi su ga izviždali

Edmir Škorić

Košarkaši Real Madrida u Beogradu igraju od 20:30 sati treći meč četvrtfinalne serije Eurolige.

Partizan vodi sa 2:0 u seriji i želi večeras pred svojim navijačima da osigura plasman u polufinale. Ipak, pod većim pritiskom je Real Madrid, koji je bio veliki favorit pred početak serije.

Kraljevi su u teškoj poziciji, no uzdaju se u svoj kvalitet, a nadaju se da će im od velike koristi biti i to što nema suspendovanih Puntera i Lessorta kod Partizana, najboljih igrača kod domaćina.

Očekuje se puna Arena u Beogradu, koja se još uvijek puni, a oni koji su bili unutra znali su da "pozdrave" prvog gostujućeg košarkaša.

Sergio Rodrgiuez je prvi iz redova Reala ušao u dvoranu, nakon čega su mu navijači Partizana počeli zviždati.

Potom je ušlo još nekoliko članova madridskog tima, a svaki put su se tribina čuli glasni zvižduci...

Oglasi

Vjeruje se da će ipak Serigo Llull imati najgori tretman jer je upravo iskusni playmaker započeo tučnjavu na kraju druge utakmice, zbog čega su Punter i Lessort doživjeli suspenzije.

Grobari su najavili paklen doček košarkašima Reala, koji će igrati i protiv igrača, ali i navijača Partizana.

Inače, igrači Reala imali su veliko obezbjeđenje od samog dolaska u Madrid, a čak su pred svlačionicom Reala danas bili pripadnici specijalne policije koji su ih čuvali od eventualnog napada domaćih huligana.

Autobus sa igračima Reala ispraćen je prema dvoranu iz hotela uz žestoke zvižduke. Ništa se manje nakon svega nije ni očekivalo...

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vyacheslavgxsam
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
0 0
Adrian
Čovjek ima iskustva koliko svi navijači Partizana inteligencije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti