Musa je u Beogradu prošao što nijedan sportista ne zaslužuje, ali večerašnju noć će dugo pamtiti!

Navijači Reala pružili podršku

Musa je u Beogradu prošao što nijedan sportista ne zaslužuje, ali večerašnju noć će dugo pamtiti!

E. Čaušević

Košarkaši Real Madrida igraju trenutno na svom terenu protiv Partizana odlučujuću utakmicu play-offa Eurolige. U centru pažnje pred sami početak meča našao se Džanan Musa koji je u Beogradu dobio užasne uvrede i zvižduke, ali večerašnje predstavljanje će sigurno dugo pamtiti.

U Madridu je počela u 21 sat utakmica koja se danima nestpljivo čekala, a to je odlučujući okršaj Real Madrida i Partizana koji su nam u ovoj seriji priuštili sve ono što košarka može ponuditi.

Nakon što je Partizan u seriji vodio sa 2:0 ekipa Real Madrida pobjedama u Beogradu vratila se na 2:2, a konačna odluka oko putnika na Final Four pada u večerašnjem okršaju.

Mečevi u Beogradu nisu bili baš najjednostavniji za bh. košarkaša Džanana Musu koji je u obje utakmice dobio s tribina dosta gnusne uvrede, a i žestoko je izviždan u nekoliko navrata.

Navijači Partizana "okrenuli su leđa" Musu nakon tuče koju smo gledali u drugom meču ovih timova, a nakon toga su opleli po bh. košarkašu gnusnim uvredama na Instagramu, a zatim i na mečevima u Beogradu.

Međutim, povratak u Madrid je ponovo Musi donio atmosferu u kojoj bi inače svaki košarkaš i trebao da igra.

Oglasi

Navijači Reala pružali su Musi podršku tokom mečeva u Beogradu jer su bili šokirani uvredama koje je dobijao, a večeras su pokazali bh. košarkašu da mu čuvaju leđa.

Tokom predstavljanja košarkaša Reala upravo je Musa bio jedan od igrača domaćeg tima koji je dobio najveći aplauz i ovacije što će sigurno našem reprezentativcu dati dodatni vjetar u leđa.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Inače, tribine dvorane u Madridu ispunjene su do posljednjeg mjesta, a očekivano Real ima ogromnu podršku navijača.

No, veliki broj navijača u dvorani ima i Partizan, a dosta njih je ostalo i ispred dvorane jer nije bilo dovoljno ulaznica.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Ovo se broji kao pozorište naspram onoga u Beogradu, al.....Svaka čast našem Musi.
1 0
BogatiDijasporac
Sta je sve majka od @nakopitam prosla, pa se ne hvali.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi