"Rekao sam klubu da mi je reprezentacija svetinja"

Dubljević na raspolaganju Crnogorcima

"Rekao sam klubu da mi je reprezentacija svetinja"

Edmir Škorić

Košarkaši Crne Gore igraju protiv Turske u gostima u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a selektoru Mitroviću se na raspolaganje stavio sjajni centar Bojan Dubljević.

Izabranici Zvezdana Mitrovića su u prvom krugu kvalifikacija pobijedili Bjelorusiju i Sloveniju, a uoči starta drugog kruga kvalifikacija Crna Gora ima devet bodova, dok su ispred Španija sa 12, Turska i Latvija po 10 bodova...

Osim gostovanja u Ankari 14. septembra, Crnogorce čeka težak meč kući protiv Ukrajine.

“Ljudima u Valenciji sam rekao da reprezentaciji ne mogu da kažem ne. U Crnoj Gori računaju na mene za dva važna kvalifikaciona meča sa Turskom i Ukrajinom", poručio je Dubljević, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Nisam u potpunosti spreman, nisam u top formi, ali sam tu da iskustvom pomognem momcima u mečevima sa Turskom u Ankari i protiv Ukrajine pred mojim Nikšićanima. Zahvalan sam ljudima iz Valencije što su mi dali zeleno svjetlo da igram za reprezentaciju. Šta reći o mečevima koji slijede? Turska je veliki favorit, ali sigurno nećemo krenuti u Ankaru sa bijelom zastavom. Jasno nam je šta znači i šta donosi iznenađenje i pobjeda. Protiv Ukrajine će biti druga priča, imaćemo breme favorita na leđima, moraćemo da pobijedimo i trebaće nam velika podrška navijača. Iskreno, ne sumnjam da će dvorana biti ispunjena do kraja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi