Repeša preuzima KK Budućnost

Bez angažmana od odlaska sa klupe reprezentacije BiH

Repeša preuzima KK Budućnost

S. Mlaćo

Hrvatski stručnjak Jasmin Repeša najvjerovatnije će preuzeti KK Budućnost VOLI iz Podgorice. 

 Naime, crnogorski tim danas se razišao sa Aleksandarom Džikićem, a njegov nasljednik će vjerovatno biti stručnjak koji je u dvije utakmice nedavno vodio i košarkašku reprezentacije BiH.

"Rano je za čestitke, a ono što je izvesno je da neću voditi Budućnost protiv Crvene zvezde u derbiju koji je na programu u nedelju. Pregovori su u toku, obostrano interesovanje postoji, blizu smo dogovora. Međutim, o svemu ćemo opširno pričati kada sve bude gotovo, kada i ako stavim paraf na ugovor sa šampionom ABA lige", rekao je Repeša za Sport klub.

Budućnost sutra očekuje duel sa Crvenom Zvezdom, a čelnici kluba vjeruju da su dovođenjem Repeše napravili pravi potez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi